Paella Recepten

Wil jij zelf graag en keer een overheerlijke paella maken, maar kun je geen geschikt paella recept vinden? Bekijk dan de paella recepten hieronder. Elk recept hieronder is zoveel mogelijk gebaseerd op het originele en authentieke paella recept wat men in de regio Valencia in Spanje gebruikt.

Paella Valenciana recept

Paella Valenciana recept recpten pagina

Paella Valenciana is dé authentieke paella. Deze variant, met kip en konijn als belangrijke ingrediënten, is ongetwijfeld het meest authentieke paella recept.

Paella met zeevruchten recept

Paella met zeevruchten recept 600x400

Door zijn kenmerkende uiterlijk is paella met zeevruchten voor veel mensen de meest bekende variant van paella. Kijk hier hoe dit super lekkere paella recept zelf kunt maken.

Paella met kip recept

Paella met kip recept 600x400

Paella met Kip is in veel landen een veel gegeten variant van paella. Het recept van deze, laagdrempelige en zeer smakelijke, paella toont veel overeenkomsten met het authentieke Paella Valenciana recept.

Paella mixta recept

Paella mixta recept

Paella Mixta, oftewel gemengde paella, is de allemansvriend onder de paella’s. Dit paella recept bevat een combinatie van vlees, vis en zeevruchten en heeft daarmee voor ieder wat wils!

Vegetarische paella recept

Vegetarische Paella Recept 600x400

Dit vegetarische paella recept bevat veel verschillende groenten en kan zelfs geheel veganistisch gemaakt worden. Het recept biedt de vrijheid om zelf je favoriete groenten toe te voegen.

Zwarte paella recept ‘Arroz Negro’

Zwarte Paella Recept 600x400

Zwarte paella, oftewel Arroz Negro zoals deze paella in het Spaans heet, is een eyecatcher van jewelste. Dit opvallende , maar zeer smakelijke paella recept wordt gemaakt met inktvisinkt en is eenvoudiger dan het wellicht op het eerste oog lijkt.

Paella del Senyoret recept

Paella del Senyoret - Arroz a Banda

Dit Paella del Senyoret recept is een samenvoeging van twee authentieke rijstgerechten uit de Valenciaanse keuken. Enerzijds waren het namelijk vissers op zee die de Arroz a Banda hebben bedacht, terwijl het aan de andere kant de Valenciaanse elite (de Senyoret) was die geen vieze handen wilde krijgen…

Paella met lamskotelet en groene asperges

Paella recept met Lamkotelet groene asperges

Dit paella recept met lamskotelet en groene asperges een paella variant die door ons zelf bedacht is. Het recept heeft hierdoor uiteraard niet de nostalgie en historie die sommige authentieke paella recepten wel hebben. Diverse ingrediënten en ook de bereidwijze van dit paella recept zijn echter wel authentiek…

Winkelwagen