Paella recepten

Wil jij zelf graag en keer paella maken, maar kun je geen geschikt recept vinden? Wij hebben de meest populaire paella recepten voor je op een rijtje gezet!

Alle recepten die je hier vind zijn zoveel mogelijk gebaseerd op de originele en authentieke wijze waarop de paella’s in regio Valencia gemaakt worden.

Paella pan icon

Paella Valenciana recept

Paella Valenciana recept

Paella Valenciana is dé authentieke paella. Van alle paella recepten is deze variant, met kip en konijn als belangrijke ingrediënten, ongetwijfeld het meest authentiek.

Paella pan icon

Paella met zeevruchten recept

Paella met zeevruchten recept

Door zijn kenmerkende uiterlijk is paella met zeevruchten voor veel mensen de meest bekende variant van paella. Kijk hier hoe je hem zelf kunt maken.

Paella pan icon

Paella met kip recept

Paella met kip recept

Paella met Kip, in het Spaans Paella de Pollo genaamd, is in veel landen een veel gegeten variant van paella. De ingrediënten en bereidwijze van deze paella tonen erg veel overeenkomsten met die van de authentieke Paella Valenciana.

Paella pan icon

Paella mixta recept

Paella mixta recept

Paella Mixta, oftewel gemengde paella, is de allemansvriend onder de paella’s. Deze variant van paella bevat een combinatie van vlees, vis, schaal- en schelpdieren. Kortom, voor ieder wat wils!

Paella pan icon

Vegetarische paella recept

Vegetarische Paella Recept

Vegetarische paella, oftewel Paella de Verduras, is wellicht wat minder iconisch dan paella met zeevruchten en minder authentiek dan Paella Valencia, maar daardoor zeker niet minder smakelijk.

Populaire producten uit onze webshop