Home / Retourneren en Klachten

Retourneren en Klachten

Het retourneren van uw bestelling

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Levensmiddelen zoals paella rijst, kruiden en olie kunnen niet geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Wilt u een product retourneren, dan kunt u dit aanmelden via het formulier op de volgende pagina: https://paellasnl.shipping-portal.com/rp/.

Paellas.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die door Paellas.nl in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij Paellas.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag deze wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen.

Paellas.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Klachtenafhandeling

Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening op peil te houden. Mocht u onverhoopt een slechte ervaring hebben met onze service of producten, dan verzoeken wij u om ons te informeren. Wij streven ernaar om uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst te beantwoorden. Mocht de klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vragen, wordt u hiervan door ons binnen 14 dagen op de hoogte gebracht.

Uw klacht kunt u per e-mail of via het contactformulier op de website aan ons doorgeven: