Verzending en Bezorging

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 incl. BTW voor een pakket met een gewicht tot 23 kg en een formaat van 100*70*58 cm. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden.

De verzendkosten voor een verzending naar België bedragen € 8,95 incl. BTW voor een pakket tot 23 kg en een formaat van 100*70*58 cm. Bestellingen vanaf € 80,- worden gratis verzonden.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Voor de verzending van bestellingen werken wij samen met gerenommeerde pakketbezorgers. Bestellingen worden als pakket verzonden naar het door jou opgegeven afleveradres.

Zodra het pakket verzonden is, ontvang je een e-mail met een track&trace link waarmee je het pakket online kunt volgen. Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Dan levert de bezorger het pakket bij de buren af of probeert hij het de eerstvolgende werkdag nogmaals bij je af te leveren.

Lukt dit niet, dan wordt het pakket afgegeven bij een servicepunt bij jou in de buurt. Je kan het pakket daar vanaf de volgende werkdag afhalen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij doen er alles aan jouw bestelling snel te bezorgen. Voorradige artikelen zijn direct leverbaar en worden bij de eerst mogelijke gelegenheid verzonden. Vaak heb je deze producten al de volgende werkdag in huis. Voor overige artikelen kan de levertijd afwijken. Als je meerdere artikelen bestelt, dan geldt altijd de langste levertijd voor de gehele bestelling.

Wat is de status van mijn bestelling?

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Zodra je bestelling is verwerkt en verzonden, ontvang je een track&trace link. Hiermee kun je het pakket online volgen. Heb je vragen over de status of bezorging van je pakket, neem dan contact met ons op via [email protected]

Kan ik mijn bestelling op een ander adres ontvangen?

Ja, in het bestelproces is het mogelijk om een ander afleveradres in te vullen. Heb je een online account, dan kun je meerdere afleveradressen opgeven.