Meld je aan voor de nieuwsbrief

Win een paella pan!

Paellas.nl Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Paellas.nl en ontvang als eerste nieuwe recepten, producten en aanbiedingen over paella.

Onder de nieuwe aanmeldingen verloten wij na afloop van elke maand een echte stalen paella pan van 34 cm. Met deze oerdegelijke paella pan maak je zelf de lekkerste paellas! Kijk hieronder voor de actievoorwaarden.

Meld je hier aan:

Ja, ik geef Paellas.nl toestemming om contact mij mij op te nemen over nieuws, recepten, producten en andere marketing gerelateerde uitingen, via het volgende kanaal:

Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Meer informatie? Bekijk dan onze privacyverklaring.

Wij gebruiken Mailchimp als dienst voor onze e-mail marketing. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, bevestig je dat de gegeven informatie naar Mailchimp wordt verstuurd voor verdere verwerking. Hier lees je meer over het pruivacybeleid van Mailchimp.

Actievoorwaarden winactie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de winactie op de website van Paellas.nl. Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden winactie:

 1. Deelname kan eenmaal per e-mail adres en geldt alleen voor de maand waarin het betreffende e-mail adres aangemeld is.
 2. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
 3. De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan winactie. Paellas.nl kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit en een geldige inschrijving op het door de deelnemer opgegeven woon-of verblijfadres.
 4. De winnaar ontvangt per e-mail bericht op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres.
 5. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 6. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig zijn in Nederland of België.
 7. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Paellas.nl gerechtigd een andere winnaar te trekken.
 8. De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. Paellas.nl is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs.
 9. De afhandeling van de levering van de prijs gebeurt door Paellas.nl of een ander daartoe aangestelde partij.
 10. Paellas.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs. In het geval dat de winnaar, een medebewoner/aanwezige of omwonende een verzonden prijs niet in ontvangst kan nemen bij bezorging, zal de winnaar de prijs op een later tijdstip afhalen (bijvoorbeeld bij postkantoor of postagentschap e.d.).
 11. Paellas.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet in geval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post- of verzendbedrijf is achtergelaten.
 12. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de winactie en de uitreiking van de prijs. In dat kader is Paellas.nl gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende winactie.
 13. Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per pakket of post aan de winnaar worden verzonden.
 14. Gebruik van de ter beschikking gestelde prijs is voor rekening en risico van de winnaar. Paellas.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
 15. Paellas.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de winactie noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de winactie of de aanwijzing van de winnaar.
 16. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunt u gebruik maken van het contactformulier.